2 Ağustos 2012 Perşembe

Dinleyicilerimiz

         
 
Önceki blogumda yazdığım gibi çarşamba ve perşembe akşamları Alem Fm de çok keyifli bir canlı müzik programı yapıyoruz. Partnerim Cevdet Canel (laf aramızda partnerim dediğimi duymasın çünkü o programın sahibi bense asistanı ama bana göre biz bir ikiliyiz:) canlı canlı gitarıyla en hoş nostaljik şarkıları çalıyor ve söylüyor bende ona eşlik ediyorum demeyi çok isterdim ama malesef sesim de pek iş yok. Ben doğuştan detoneyim. Ben ise sadece emailleri, smsleri, sosyal medyadaki paylaşımları okuyorum. Şarkı söylemesemde programda ki en önemli görev benim çünkü dinleyicilerin yazdıklarını okuyorum ve dinleyici demek herşey demek. Dinleyicilerimiz bizim herşeyimiz. Öyle güzel dostlar edindik ki program vasıtasıyla. Kemikleşmiş dinleyici kitlemiz var her hafta bizi yalnız bırakmayan ve her haftada  yeni dostlarımız ekleniyor ne mutlu ki...

Mesela; Engin Ergin nam-ı diğer Uğultu gazetesi, blog yazmaya ondan özendim. Yazılarını takip ettikçe benimde içimde yatan canavarı ortaya çıkardı, sayesinde bende başladım ufak ufak yazı yazmaya. Uğultu gazetesinin yazılarını takip etmek istiyorsanız; http://tasarimcigazeteci.blogspot.com/ linkten ulaşabilirsiniz. Sevgili Kozan Ailesi, benim gördüğüm en güzel aile, Kontla beraber (Kont köpek dostumuz) Aydın da yaşıyorlar. Kızları Ceren de hayvan dostu ve hayvanlara verdiği emek takdire şayan. En yakın zamanda biraraya gelmeyi çok isterim bu güzel aileyle. Akın Özler, bizi uzun zamandır yanlız bırakmadı ve her programda kulağının bizde olduğunu bilmek güzel, kendisi de aynı zamanda müzikle içiçe yaşayan biri. Sefacım twittermızı ilk açtığımızda bizi ilk takip eden ve twitter kullanmayı bize öğreten, tweetlerini bizden eksik etmeyen dostumuz, ne mutlu ki Ispartadan İstanbul'a geldiğinde yüzyüze tanışma fırsatı bulabildik. Sevgili Umut kardeşim CCteam'in kaptanı, böyle kaptana can kurban, ne güzel dosttur, geleceğin şef aşçısı. Ankara temsilcimiz Gökhan kardeşim, kaç sene oldu bilemedim ama her programda yanımızda, emailini eksik etmiyor sağolsun.  Kız arkadaşı Büşra ile bizim programımız sayesinde tanıştılar, bir de programın bu yönü var tabii, kaç gönülü biraraya getirdi ne güzel şeylere vesile olduk ne mutlu ki. Afacan tornavidamız, Kavunlu solucanımız, Canerimiz, Şirinemiz, Ayşe, Fatma, Serdar, Mehmet, Ömer, Zeynep, İlkel, Esra, Semih, Merve, Nesrin, Tuğçe, Mustafa, Büşra Naz, Gökhun, Ferhat,  Fatih, Gülay, Pınar, Arzu ve daha niceleri sayamayacağım kadar çok dostumuz ve dinleyicilerimiz var. Tabii yurtdışından, gurbet ellerden bizi dinleyenleri unutmamak lazım ki, onların yeri ayrıdır bizde. Amerika, Almanya, Irak, Afganistan, Dubai, Hollanda, İtalya, Avusturya, Kanada, İngiltere, Danimarka...vs tüm dünyadan dinleyenlerimiz, onlardan aldığımız her email bizi hem mutlu ediyor, hem de bir o kadar duygulandırıyor. Uzaklardan, gurbetten bizi dinleyerek memleket özlemini biraz olsun bizimle giderebiliyorlarsa ne mutlu bize.

Cevdet Canel hep der ki "ben ne kadar şanslıyım en ünlü müzisyenler bile sadece bir stadyuma şarkılarını dinletebiliyor ama ben çalıyorum ve tüm dünya sesimi duyabiliyor." Evet, Cevdet Canel çok haklı tüm dünya sesimizi duyabiliyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. Yazacağım yazılarımda zaman zaman dinleyicilerimizden bahsetmeye devam edeceğim. Bizim kaliteli dinleyicilerimiz, iyi ki varsınız. 

6 yorum:

  1. Sizler iyiki varsınız.Gerçekten her hafta büyük bir heyecan ve özlemle bekliyoruz.Sizleri çok seviyoruz.Blogunda çok başarılı gayet iyi gidiyor tebrik ediyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..Sizi tanıdığım için çok şanslıyım..Belki uzaktayız ama gönüller bir..Sağolun varolun siz..

      Sil
  2. Blog süper başlamış, devamını dilerim.
    Oğlum Kont ve kızım Likya Blog sayfalarına davet ediyor sizi Sevgili Dodi :))
    www.kontlikya.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloguna bayıldım Cemrecim... Her yeni yazını okuyorum..Hayvan dostlarımıza verdiğin emek için ne kadar teşekkür etsem azdır..

      Sil
    2. Çok mersi. Yazmak harika bir şey, aramıza hoşgeldiniz :)))

      Sil
  3. dodiciğim temennilerin ve bloğunda benide unutmadığın için çok teşekkür ederim... sevgi ve selamlar... akın

    YanıtlaSil