30 Ağustos 2012 Perşembe

On Air




Alem FM, Türkiye'de ve İstanbul'da 89.2 frekansından yayın yapan ulusal bir radyo istasyonudur. 13 Ocak 1994 tarihinde tüm Marmara bölgesinde 89.2 frekansından yayın hayatına başlamış ve bugün çoğunluğu 89.2 frekansından olmak üzere tüm Türkiye ve Digitürk üzerinden tüm dünyaya ulaşmaktadır.
Alem FM;  Akşam, Tercüman ve Güneş gazeteleri, Show TV ve Skytürk televizyonları, Platin ve Alem, Stuff, 4-4-2 ve Autocar dergilerini bünyesinde bulunduran Çukurova Medya Grubu'na bağlı olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Ayazağa Kemerburgaz yolu üzerinde bulunan Show TV ve Skytürk stüdyolarında yayın hayatına devam etmektedir. 
Alem FM hakkında vermiş olduğum kısacık ansiklopedik bilgiden sonra yayın öncesi hazırlıklarımız ve radyomuzun içerisinden bahsedelim.
Bir radyo yayınına televizyon programı muamelesi yapan tek programcı benimdir heralde. TV Showuna hazırlanırcasına makyajımı özenle yapıp ve kıyafetlerimi pek bir düzenli seçerim. Çünkü pek bir keyif alıyorum ve bu aldığım keyif de kıyafetime, makyajıma kadar yansıyor. Programa bir kaç saat önceden gelmek ve radyoda ki arkadaşlarla sohbet etmek de çok keyifli.
Cevdet Canelle Canlı programı daha çok canlı müzik programı olduğundan, sohbet kısmı tamamen doğaçlama gelişiyor. Önceden neleri konuşmalıyız gibi bir kalıba sokmuyoruz kendimizi, programda o an aklımıza ne geliyorsa onun hakkında konuşup, zaman zaman bu konulara dinleyicinin de katılımını sağlıyoruz. Cevdet Canel programdan önce gelerek gitarının akorunu kontrol ediyor ve stüdyodan İtalyan kemikli teknik adam Tayfur ile ses kontrollerini yapıyor. Cevdet Canel de programda çalınan şarkıları tamamen dinleyici istekleri ile o anda belirliyor tıpkı sohbetlerimiz gibi...Böylece hem çalıp hem söylüyoruz (aslında çalan da söyleyen de Cevdet Canel ama olsun  kendime de pay çıkarayım:) biz çok eğleniyoruz, umarım dinleyicilerimiz de bizimle beraber eğleniyorlardır.





Radyomuzun içi, stüdyolarımız, çalışan arkadaşlarımızın odaları, İtalyan kemikli Tayfur ve Cevdet Canel yayın öncesi fotoğrafları....


Alem Fm ve Lig Radyo bir arada



Radyonun girişi
Alem Fm Teknik Müdürümüz Bülent Baygül

Masanın üstünde Cevdet Canel'in gitarı

Reklam ekibimiz ve Teknik Başkan:)

Zeyneplerin masası :)

Programcıların masası

Genel Müdürümüz Giray Güngor'ün odası
Reklam departmanı radyonun karıncaları Şebnemcim:)

Reklam departmanımız gece gündüz demeden çalışıyorlar Maşallah:)

İtalyan kemikli:)

Alem Fm Stüdyo

Alem Fm stüdyo okuma odası

İtalyan kemikli:)

veeeeee Cevdet Canel (bana poz verirken)

Alem Fm stüdyo

Müzik direktörü Önder Selen'in odası

Cevdet Canel, müzik direktörü Önder Selen, İtalyan kemikli ve dodi:)

Cevdet ve Önder...kankigiller:)

Meşhur Alem Fm panosu ve Cevdet Canel (panonun önünde foto çekmek gelenektir)



 


Bol Müzikli Günlere....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder